odzivi naročnikov grafičnega oblikovanja, arhitekturnih svetovalnih storitev in obiskovalcev spletnih strani AGD

AGD logo
English

arhitekturni in grafični dizajn

www.agd.si domov oblikovanje arhitektura projekti odzivi kontakt povezave orodja

Odzivi naročnikov

O sodelovanju Urada za množično vrednotenje nepremičnin z AGD, ki poteka sedaj že skoraj dve leti, se lahko izrazimo samo najboljše. Poleg kakovostnih in cenovno ugodnih oblikovalskih rešitev je posebej pohvalna hitra odzivnost in časovna prilagodljivost AGD pri izvajanju dogovorjenih nalog.

Aleš Perovšek
Vodja sektorja za trg nepremičnin
Geodetska uprava Republike Slovenije


Na Ministrstvu za promet izvajamo projekt integriranega javnega potniškega prometa, katerega cilj je izboljšati ponudbo za potnike s poenotenjem voznih redov in uvedbo enotne vozovnice. Pomemben del projekta je celostna grafična podoba javnega potniškega prometa. S pomočjo AGD smo dobili odlično in prepričljivo oblikovalsko rešitev, ki bo z jasno prepoznavnimi elementi nagovarjala uporabnike. Izredno zadovoljni smo bili s profesionalnim pristopom AGD, katerega cilj je zadovoljen naročnik in odličen izdelek.

mag. Polona Demšar Mitrovič
Ministrstvo za promet Republike Slovenije


Naša založba se od samega začetka zaveda pomena kakovostnega oblikovanja. Spoštovanje dogovorjenih rokov in suvereno obladovanje vseh tehničnih zahtev tiska, od predložitve predloge na listu papirja, do končne oddaje digitalnega zapisa v tiskarno sta danes samoumevna. Prav tako zaželjena in cenjena je avtorska nadgradnja vsakega projekta posebej. Ker AGD nenehno presega naša pričakovanja, nameravamo s sodelovanjem nadaljevati tudi v naslednjih leth.

Tomo Kočar
Direktor založbe Zavod Tolovaj,
pisatelj, avtor radijskih iger in
pisec bloga Pravljice za otroke


Tatjana Lješevič je z veliko mero estetike oblikovala knjigo (Zdravilne rastline na Slovenskem), v kateri je z zeleno barvno podlago poudarila pomembnejše dele besedila, njegovo monolitnost učinkovito razgibala s slikovnimi vložki barvnih fotografij in zelo pregledno razvrstila posamezne dele besedila.

Stane Sušnik,
za časopis Delo


 
 

Naročniki o AGD

Pred izdajo knjige je bila dilema, komu zaupati oblikovanje, prelome in druge tehnične zadeve. Prejel sem precej ponudb, takšnih in drugačnih, a najbolj je izstopala predstavitev ga. Tatjane, pri kateri sem takoj vedel, da bo knjiga v varnih rokah. S svojim bogatim strokovnim znanjem in izkušnjami je pomagala rešiti marsikatero dilemo, predvsem pa moram poudariti, da se je vselej držala dogovorjenih rokov. Celo več, dela je oddajala mnogo pred dogovorjenimi roki. Vsekakor toplo priporočam drugim bodočim avtorjem, saj bo s pomočjo ga. Tatjane, oblikovni del operacije izdaje knjige, ena skrb manj.

mag. Domen Petelin
avtor Vodnika po pravicah učencev v osnovni šoli


Sodelovanje z AGD, oziroma arhitektko in oblikovalko Tatjano Lješevič Cvar, ocenjujemo kot izjemno pozitivno izkušnjo. Grafično je oblikovala in pripravila obsežno barvno knjigo z več kot 650 stranmi in več kot 2200 fotografijami. Svoje delo je opravila zelo hitro (pred rokom), natančno (brez napak), strokovno (z veliko izkušnjami), predvsem pa točno tako kot je bilo dogovorjeno. Vsa komunikacija je potekala zelo hitro in učinkovito (tudi med dela prostimi dnevi), pri reševanju problemov in korekturah je bila izjemno prilagodljiva, vselej pa je docela upoštevala tudi naše želje. Končni izdelek je bil resnično čudovit, celotno sodelovanje pa izjemno korektno. Ker se vsak, tudi poslovni odnos, začne in konča pri ljudeh, resnično priporočamo sodelovanje s Tatjano Lješevič Cvar.

Jurij Švajncer
Vojni muzej Logatec


Z AGD smo sodelovali na projektu ECO-HUB, v katerem so oblikovali vse nastale materiale. Sodelovanje z njimi je bilo odlično, saj izkazujejo visoko stopnjo profesionalizma. Z njihovim delom smo zelo zadovoljni, saj smo z nizkimi stroški dosegli maksimalen rezultat. Z njimi bomo zagotovo še sodelovali!

doc. dr. Damjan Krajnc
Univerza v Mariboru, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo


Kljub kar bogatim izkušnjam z delom na relaciji urednik-grafično tehnični oblikovalec smo bili nad pristopom AGD najbolj prijetno presenečeni. Z eno besedo: profesionalno. Z več besedami pa: hitri reakcijski časi, natančnost, odprtost za kreativno delo in razvoj idej, praktično nobenih napak in dvojnega popravljanja istih korektur. Končni izdelek je temu primeren in smo seveda zadovoljni in toplo priporočamo.

Simon Mlakar
Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij (CNVOS)


V samozaložbi sem izdala dve slikanici za otroke. Oblikovanje druge knjižice sem zaupala AGD-ju, ki je odlično opravil svoje delo. To je potrdilo nekaj založniških hiš. Profesionalen odnos (izvedba v dogovorjenem roku, ugodna cena, medsebojno sodelovanje, čudovit izbor in domiselnost oblikovanja) me je prepričal v novo sodelovanje pri izdaji naslednjih slikanic.

Marjetka Rojec

AGD se drži rokov in kvalitetno izdela naročila. Zelo dobro razume naročnika in končni izdelek je vedno pozitivno presenečenje.

Igor Azinovič
I-NOVA d.o.o.


AGD nam je pomagal pri ustvarjanju grafične podobe in pokazal nove možnosti za oblikovanje tiskovin. Njihov oseben odnos, hitrost in prilagodljivost doprinesejo k nadpovprečni vrednosti končnega izdelka.

Gregor Resman
Bent excellent d.o.o.
[ domov | grafično oblikovanje | arhitekturno svetovanje | projekti | odzivi | kontakt | povezave | orodja | zemljevid strani ]

www.agd.si - arhitekturni in grafični dizajn -